Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Nieuwe openingstijden, zondag en maandag gesloten Nieuwe openingstijden, zondag en maandag gesloten

NIEUWS | 6-07-2016 : 08:00 | Lees meer

Op zoek naar een mooi kwaliteitsjuweel met een tijdloze klasse of een modern design? Ben je toe aan een nieuw horloge van een bekend merk? Wil je jouw sieraden of erfstukken laten herstellen of vermaken tot een uniek pronkstuk of wil je graag een juweel naar je eigen ontwerp? Bij Veranti kan je in vertrouwen terecht. Met ruim 40 jaar expertise kunnen we je de beste service geven!

 

Spring gerust eens bij ons binnen. Let op: onze OPENINGSTIJDEN zijn veranderd! Onze winkel is van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 17u doorlopend geopend. Zaterdag zijn we van 12 tot 17u open. Op maandag en zondag zijn we GESLOTEN.

 

Klik hier en bezoek onze website

HET VERHAAL VAN VERANTI HET VERHAAL VAN VERANTI

NIEUWS | 6-07-2016 : 08:00 | Lees meer

Ervaring en expertise zijn twee woorden die Veranti perfect omschrijven! Reeds 50 jaar lang is dit familiebedrijf (gelegen in het diamantencentrum Antwerpen) actief in de juwelen- en horlogesector.

 

Bij ons vind je klassevolle juwelen, trouwringen en horloges, maar ook voor herstellingen, ontwerpen en creaties kan je bij ons terecht. Aangezien Veranti een familiebedrijf is, beschikt deze zaak dus ook over een close team dat steeds klaar staat om een goede service te bieden.

 

De zoon binnen deze zaak heeft kunnen genieten van een opleiding als goudsmid/ontwerper. Veranti is een zaak die zeker niet blijft stilstaan maar meegaat met de mode en de trends binnen deze sector.

 

Klik HIER en bezoek onze winkel >> http://www.veranti.be/

 

KWALITEITSVOLLE TWEEDEHANDS UURWERKEN! KWALITEITSVOLLE TWEEDEHANDS UURWERKEN!

NIEUWS | 6-07-2016 : 08:00 | Lees meer

Wil jij graag een nieuw horloge maar tegen een zachter prijsje? Ontdek dan onze mooi opgeknapte tweedehands juwelen! Dankzij onze ervaring en expertise hebben wij deze horloges zelf opgeknapt zodat ze er terug als nieuw uitzien. Kom zeker eens een vrijblijvend kijkje nemen naar deze kwalitatieve en degelijke uurwerken!

 

Klik HIER en ontdek ook andere collecties >> http://www.cityfashion.be//be/nl/Antwerpen/hopping/1489/veranti.html#collection

 

 

DIAMONDS ARE A GIRL'S BEST FRIEND DIAMONDS ARE A GIRL'S BEST FRIEND

NIEUWS | 6-07-2016 : 08:00 | Lees meer

De diamant is en blijft één van de mooiste geschenken van de natuur. In welke vorm ze ook verschijnt, ze blijft ons verbazen... Deze transparante kristal confronteert ons met haar puurheid en pracht door haar enorme glans en afgegeven schitteringen!

De kracht van diamant bestaat tevens uit haar soliditeit: diamant is het hardste materiaal dat in de natuur voorkomt. Dergelijk juweel blijft je dan

ook levenslang bij!

 

 

Klik HIER en bezoek onze website: http://www.veranti.be/NL/horloges.htm

 

OF

 

Onze winkel > Vestingstraat 65 - 2018 Antwerpen

 

NIEUW! HEBBEDING VAN MYROSE! NIEUW! HEBBEDING VAN MYROSE!

NIEUWS | 5-07-2016 : 08:00 | Lees meer

Wie kan er weerstaan aan deze prachtige nieuwe ARMBANDJES VAN MYROSE?

 

Verwen jezelf of verras je vriendin met deze prachtige romantische hebbedingen!

 

Myrose staat garant voor echte topkwaliteit! Deze armbandjes zijn vervaardigd uit 18 karaat wit goud en voor slechts 145 euro is dit een echte weggever!

 

Spring binnen bij Veranti en ontdek onze volledige collectie!

 

OF

 

Klik hier om naar onze website te gaan >>