VERANTI

NIEUW ADRES

Vanaf 01/08/2019 op NIEUW ADRES VESTINGSTRAAT 49

NIEUWE OPENINGSTIJDEN, ZONDAG EN MAANDAG GESLOTEN

Op zoek naar een mooi kwaliteitsjuweel met een tijdloze klasse of een modern design? Ben je toe aan een nieuw horloge van een bekend merk? Wil je jouw sieraden of erfstukken laten herstellen of vermaken tot een uniek pronkstuk of wil je graag een juweel naar je eigen ontwerp? Bij Veranti kan je in vertrouwen terecht. Met ruim 40 jaar expertise kunnen we je de beste service geven!

6 July 2016

Lees meer

HET VERHAAL VAN VERANTI

Ervaring en expertise zijn twee woorden die Veranti perfect omschrijven! Reeds 50 jaar lang is dit familiebedrijf (gelegen in het diamantencentrum Antwerpen) actief in de juwelen- en horlogesector.

6 July 2016

Lees meer

KWALITEITSVOLLE TWEEDEHANDS UURWERKEN!

Wil jij graag een nieuw horloge maar tegen een zachter prijsje? Ontdek dan onze mooi opgeknapte tweedehands juwelen! Dankzij onze ervaring en expertise hebben wij deze horloges zelf opgeknapt zodat ze er terug als nieuw uitzien. Kom zeker eens een vrijblijvend kijkje nemen naar deze kwalitatieve en degelijke uurwerken!

6 July 2016

Lees meer

DIAMONDS ARE A GIRL'S BEST FRIEND

De diamant is en blijft één van de mooiste geschenken van de natuur. In welke vorm ze ook verschijnt, ze blijft ons verbazen... Deze transparante kristal confronteert ons met haar puurheid en pracht door haar enorme glans en afgegeven schitteringen!

6 July 2016

Lees meer

NIEUW! HEBBEDING VAN MYROSE!

Wie kan er weerstaan aan deze prachtige nieuwe ARMBANDJES VAN MYROSE? Verwen jezelf of verras je vriendin met deze prachtige romantische hebbedingen!

5 July 2016

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x